Workshop Babymassage

Warme Hand biedt workshops babymassage aan. Binnen 4 weken leert u al hoe u uw eigen zoon of dochter kunt masseren. De workshop babymassage bestaat uit 4 workshops van 1,5 uur. De groep bestaat uit 4 personen, aangezien Warme Hand persoonlijke begeleiding in de workshops zeer belangrijk vindt. Tevens ontvangt u een handleiding van de Workshops en 5 verfrissende oliën, zodat u thuis nogmaals de behandelingen kan herhalen.

De workshop babymassage bestaat uit massages van verschillende gedeeltes van het lichaam. We beginnen met de romp en eindigen met het hoofdje, aangezien het hoofd zeer gevoelig is.
We gaan verschillende onderwerpen langs, zoals:

Obstipatie en Buikkrampjes

Veel baby's hebben last van buikkrampjes. Mede door een speciale massage wordt het lichaam gestimuleerd en zal de buikkramp en obstipatie afnemen. Naast de massage zal er ook het een en ander over buikkrampjes toegelicht worden.

 

Voetreflexologie

Met voetreflex houdt u bepaalde plekken op de voet van uw baby vast. 

Door dit intensieve contact wordt het lichaam gestimuleerd en zal het beter gaan functioneren.

Huilbaby

6 zintuigenWat is de definitie van een huilbaby en waar komt het vandaan? In deze workshop zal toegelicht worden wat de oorzaak kan zijn van een huilende baby. Ook wordt er uitgelegd welke mogelijkheden een massage biedt om het huilen te verminderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om in te spelen op de 6 zintuigen van uw baby. In deze workshop behandelen we de 6 zintuigen één voor één. Met deze workshop leert u de zintuigen van uw baby te stimuleren.

Extra workshops

Voetreflexologie Extra

In deze workshop wordt dieper ingegaan op voetreflexologie. Door welke punten en bewegingen kunt u nog intensiever contact maken met uw baby.

 

Tummy Tub

 Een baby straalt in de Tummy Tub. Warme Hand biedt de mogelijkheid om samen met anderen het plezierige gevoel van de Tummy Tub voor uw baby te ervaren.

 

Natuurlijk is het goed mogelijk dat u speciale wensen heeft wat betreft de massage of wilt u meer uitleg over bepaalde onderwerpen. Wanneer u mij dit laat weten, zal ik mij voorbereiden voor de workshop en ga ik u hier verder mee helpen.