Wie ben ik

Mijn naam is Chantal Dijkman en ik ben geboren op 15 mei 1992.

In mijn eerste jaar als studente volgde ik de opleiding Pedagogisch werker aan het ROC Aventus.
Na dit jaar kwam duidelijk naar voren dat mijn interesse meer ligt bij het verzorgen en herstellen van het lichaam van de mens. Na enige tijd vond ik de website van School voor Voetreflexologie, in 2010 ben ik daar begonnen aan mijn studie Voetreflexologie.
Na 2 jaar, met zowel praktijk als theorie, haalde ik in 2012 mijn MBO diploma Voetreflexologie.
Dit diploma geeft goedkeuring om een eigen voetreflexpraktijk op te starten. Ik heb de studies HBO Medische vakken en HBO Voetreflexologie behaald. 

 

Op 1 september 2012 heb ik mijn eigen voetreflexpraktijk geopend en sindsdien behandel ik wekelijks kinderen en volwassenen waarvoor een voetreflexbehandeling zorgt voor vermindering van de klachten. Gedurende de jaren heb ik veel cursussen gedaan om mijn kennis teverbreden.  In Oktober 2016 ben ik na China geweest voor een studiereis voor Tuina massage. Ook deze heb ik succesvol afgerond. Gedurende de behandelingen bij voetreflexologie viel al op dat de reactie bij kinderen snel is en het effect groot was. Dit wekte mijn interesse voor Babyreflexologie en na het inlezen in de theorie heb ik besloten om reflexologie bij baby’s toe te voegen. 

Met het HBO diploma Voetreflexologie wordt tevens een deel van de behandeling vergoedt door uw verzekering*.

* Kijk goed of dit ook voor uw verzekering geldt.